Коли Ви настроїли Ваш SMF форум, або бажаєте використати інший SMF форум, Ви повинні зареєструвати ім'я користувача. Це дозволить Вам підтримувати ідентичність при відсилання повідомлень і бути в курсі при прочитанні повідомлень, незалежно від того, де Ви працюєте або який комп'ютер використовуєте. Ви зможете настроїти власний профіль і використати систему особистих повідомлень. Ви зможете підписатися на повідомлення по email і стежити за активністю Вашого форуму і багато чого іншого.

  1. Після того як Ви зареєструвалися
  2. Панель Реєстрації

Після того як Ви зареєструвалися

потрібно звернути увагу на одну із двох речей:

  • На будь-якій сторінці форуму Ви можете вибрати Реєстрацію з головного меню.
  • Панель входу надає доступ зареєстрованим користувачам, тоді як Ви повинні зареєструватися, використовуючи посилання Реєстрація з головного меню.
Увага!
Тільки зареєстровані користувачі мають доступ у цей розділ.
Будь ласка увійдіть або зареєструйтеся.

Панель Реєстрації

Реєстрація - Необхідна інформація
Ім'я користувача:
Використовується тільки для ідентифікації форумом.
Email:
Email адреса повиненна бути існуючою.
Пароль:
Підтвердити пароль:
Тут повинна бути реєстраційна угода!


Коли Ви бачите панель реєстрації, Вам потрібно ввести ім'я користувача, email адресу і пароль, і може бути ще й інші опції такі як: приховування Вашої email адреси. Більшість форумів вимагає, щоб Ви прийняли умови реєстраційної угоди, Ви звичайно читаєте угоду і вибираєте Я приймаю перед продовженням. Що трапляється потім залежить від того, як настроєний форум, але Ви побачите наступні речі панель входу згідно цього повідомлення Ви входите! Якщо ж такого немає то є два інших варіанти:

  • Якщо реєстрація настроєна, щоб вимагати активацію за допомогою email, то Ви одержите інструкцію як активувати свій запис. Але є також корисне посилання ('Не одержали код активації по email?') у панелі Інформація користувача якщо Вам не дійшов email або Ви вказали неправильну email адресу.
  • Якщо реєстрація була настроєна на схвалення Адміністратором форуму, що випливає з панелі Ви побачите підтвердження по email схвалив Вас чи ні Адміністратор.